Vanaf de week voor Kerst is de Belalp een exclusief skigebied. Nog vrijwel zonder wachtrijen en met alle faciliteiten in directe nabijheid van ons chalet: ski/snowboardverhuur, skiliften, skischool, oefenliften, kinderoppas, restaurants en terassen. De sneeuwkwaliteit is zeer goed en het skiseizoen loopt tot Pasen en soms zelfs langer.

Veelzijdig Skigebied

Belalp is een overzichtelijk en gevarieerd skigebied met goede mix aan brede blauwe pistes voor de beginners en (super) uitdagende pistes voor de gevorderde en “off-piste” skieers/snowboarders. Stoeltjesliften brengen u tot een hoogte van 2700 meter. De sleepliften gaan tot 3100m.

Vernieuwend beheer

BelalpBahnen beheert het gebied op een innovatieve manier. Dat wordt oa. zichtbaar in toepassing van besneeuwingsinstallaties die een vroege seizoenstart zeker stellen. Vanaf januari 2017 wordt een proef gedaan ism. SRF meteo: Op basis van de SRF weersverwachting wordt tot 50% korting gegeven op dagskipassen. Voor meer info klik hier.

Sleeën naar Blatten

Geniet na het skiën op het balkon van een drankje. En als u nog energie heeft ga dan ‘s avonds sleeën naar Blatten. Een onvergetelijke ervaring!  Een afdaling van ca. 7 kilometer.

Sneeuwwandelen

Belalp is niet alleen een perfect gebied voor skiërs en snowboarders. Ook sneeuwwandelaars kunnen hun hart ophalen. Er zijn diverse routes uitgezet, tot zelfs 2700m hoog.