Het skigebied op de Belalp een van de geheime parels in Zwitserland. Er zijn lange brede afdalingen, adembenemende uitzichten en Belalp is nog onaangetast door massatoerisme.

Skien en Snowboarden tot 3100m

Belalp heeft in totaal 60 km aan pistes [blauw 20 km, rood 20 km en zwart 20 km] en biedt zowel beginnende als ervaren skiers vele mogelijkheden. De hoogste skilift reikt tot 3112m waar een kleine skitunnel  je toegang geeft tot de Hohstock, een van mooiste pistes van Wallis.

Sneeuwzeker van Kerst tot Pasen

Door de hoge ligging heb je niet alleen fantastische vergezichten maar ben je ook tot midden april verzekerd van voldoende sneeuw. Belalp is een exclusiegf wintersportgebied met uitstekende voorzieningen. Er is een skischool, kinderoppas, skiverhuur op 300m van het chalet. Verder is er een keur aan terrassen op/aan de pistes.

Chalet aan de piste

En het allermooiste: Je skiet zo weg vanuit het chalet. Tussen de middag kan je gewoon in het chalet lunchen en daarna weer skien tot de allerlaatste lift van die dag. Het gebied is overzichtelijk en daarmee ideaal voor famillies en gezinnen, ook met jonge kinderen. En als u ‘s avonds nog energie heeft ga dan sleeen naar Blatten (7 km). Een onvergetelijke ervaring. We hebben een aantal sleetjes bij het chalet.