Het appartement beneden is de grootste in Chalet Maria. In het verleden was hier de Skiverhuurwinkel van de Belalp gevestigd. Deze is in 2014 verhuisd waarna de ruimte is verbouwd tot vakantiewoning. Ons chalet werd in de volksmond Snowshop Mario genoemd, naar de uitbater van de winkel. In 2017 is er een ruim balkon aan gebouwd.

Ruime woning

Het is gelegen op de begane grond en heeft een eigen opgang. Er zijn drie slaapkamers met elk 2 bedden. Een kamer heeft een tweepersoonsbed, de andere twee enkele bedden. De woonkamer heeft een gezellige zithoek en er is een grote open keuken met grote tafel. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is incl. oven, afwasmachine, magnetron, waterkoker, nespresso machine, gourmet/raclet set etc. Er is een grote douche/WC.

Van alle gemakken voorzien

In de woonkamer staat een flatscreen TV (met HDMI aansl.) en er staat een dvd speler en radio/cd. We hebben gratis WiFi in de woning. Een kinderbedje en kinderstoel worden op aanvraag gratis ter beschikking gesteld. In de zomer vindt u veelgebruikte levensmiddelen in een van de kasten op de grote slaapkamer. Die mag u gebruiken en achteraf betalen per bankoverschrijving. Op verzoek kunt u gebruik maken van de wasmachine in het buurchalet.