In chalet Maria bevinden zich boven twee identieke appartementen, elk met een eigen trapopgang en eigen balkon op het zuiden. Het zijn gezellige lichte woningen geschikt voor 6-7 personen. Het uitzicht is adembenemend. Het huis staat naast chalet Heidi en is zeer praktisch gelegen ten opzichte van de gondel, restaurants en skifaciliteiten (max 300m)

Gezellige appartementen

Beide woningen hebben 3 slaapkamers, één beneden en twee boven. Met 2 bedden per slaapkamer. Er is een ruime overloop en volop kastruimte. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met relaxbank en een grote eettafel. Er is een open keuken die is uitgerust met alles wat nodig is incl. oven, afwasmachine, magnetron, waterkoker, nespresso machine, gourmet/raclet set etc. De douche/WC is op de benedenverdieping. De keuken is in nov 2016 nieuw geplaatst.

Van alle gemakken voorzien

In de woonkamer hangt een flatscreen tv (met HDMI aansl.) en er staat een dvd/radio/cd speler. Er is gratis WiFi. Een kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. Boven is een kleine speelruimte voor de kinderen en als ze iets ouder zijn kunnen ze lekker spelen op de berghellingen. In de zomer leggen we veelgebruikte levensmiddelen in een van de kasten op de slaapkamer beneden. Die mag u gebruiken en achteraf betalen per bankoverschrijving.